Over ons

Over ons

Een mooie woning kan niet zonder een mooie tuin. Die twee zijn voor elkaar gemaakt net zoals Geert en Ingrid. Samen hebben ze in 2005 Tuinaanleg Vrancken opgericht dat intussen is uitgebouwd tot een solide bedrijf met 7 werknemers en een uitgebreide klantenportfolio.

 

Ondernemers pur sang…

Ingrid droomde van jongs af aan om in de tuinbouwsector te werken en studeerde biotechniek. Geert was gefascineerd door landbouw en droomde van een eigen zaak. De twee geboren ondernemers startten in de jaren ’90 met een eigen tuincenter in Tildonk (Haacht). In 2005 verschoof de focus van de winkel naar tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van privé- en bedrijfstuinen. Intussen is Tuinaanleg Vrancken een begrip in de regio en is Team Vrancken gekend voor hun gedrevenheid, hun kwaliteit, hun ecologische aanpak en hun ultramodern machinepark.

 

Van grasmaaiers tot tientonners…

Het uitgebreide machinepark is terecht het paradepaardje van Geert en Ingrid. Van de kleinste Bobcat tot de grootste tientonners, van de modernste maaiers en hakselaars tot imposante tractors… de vakmannen van Tuinaanleg Vrancken hebben een machinepark om U tegen te zeggen. Daardoor kunnen ze ook grotere werken aan zoals het snoeien en vellen van grote bomen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen en opritten voor particulieren, bedrijven en openbare groenzones.

 

Waarvoor mag u Vrancken bellen?

  • TUINONTWERP: van klassieke Engelse tuinen tot strakke moderne tuinen

  • TUINAANLEG: van advies rond materialen tot het volledig aanplanten

  • TUINONDERHOUD: van wekelijks onderhoud tot periodieke snoeiwerken

  • BOOMKWEKERIJ: specifiek voor zeldzame en grotere bomen

  • KLINKERWERKEN │OPRITTEN │TERRASSEN: van betonklinkers tot terrastegels

  • WINTERDIENST: strooidienst permanentie (van 15 november tot 15 april)

Vanuit de centrale regio Haacht werkt Tuinaanleg Vrancken in de regio’s Vlaams-Brabant, Antwerpen-Mechelen, Brussel, Oost-Vlaanderen en Limburg.

Lees meer over onze expertises >>
Meet & greet het Team Vrancken >>
Neem contact op >>

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x